Bloemschik DIY-pakket 1

45,00

Begin vandaag nog met het creëren van jouw eigen bloemstukken en ervaar de voldoening van het omarmen van de natuurlijke schoonheid om ons heen. Met ons ‘Bloemschik DIY-pakket’ wordt bloemschikken een plezierige en ontspannende ervaring die je steeds opnieuw wilt beleven. Of je nu geïnspireerd bent door onze workshops bloemschikken of gewoon een nieuwe creatieve hobby wilt verkennen, ons DIY pakket is de perfecte keuze. Bestel het vandaag nog en maak je eigen bloemstuk.
Bekijk de inhoud van het pakket

Categorie:

Bestel jouw bloemschik DIY-pakket 1 vandaag nog

Met ons Bloemschik DIY-pakket in de hand, word je aangemoedigd om je creativiteit de vrije loop te laten. Je kunt ervoor kiezen om de technieken en stijlen te verkennen die je hebt geleerd tijdens onze workshops bloemschikken, of je kunt volledig op eigen wijze je eigen bloemstuk creëren. Het DIY pakket biedt de ideale basis om je ontwerpvaardigheden te ontwikkelen en je te inspireren om prachtige composities te maken.

Wat zit er in ons bloemschik DIY-pakket 1?

Ons Bloemschik DIY-pakket 1 bevat een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige gereedschappen en materialen. Je vindt er een scala aan basisbenodigdheden in, om je eigen bloemstuk te kunnen maken.

  • Snoeischaar
  • Rozenontdoorner
  • Oasismesje
  • Bloementape
  • Binddraad met fijn ijzer draadje

Terugstuurbeleid
Privacybeleid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bloemschik DIY-pakket 1” te beoordelen