Lijmpistool + 3 lijmsticks

20,00

Begin vandaag nog met het creëren van jouw eigen bloemstukken en ervaar de voldoening van het omarmen van de natuurlijke schoonheid om ons heen. Met ons hoog temperatuur lijmpistool voor bloemschikken kan je verschillende materialen (bloemen, planten en/of decoratie) aan elkaar lijmen zodat je met vertrouwen aan je bloemrijke reis kunt beginnen. Of je nu geïnspireerd bent door onze workshops bloemschikken of gewoon een nieuwe creatieve hobby wilt verkennen, ons lijmpistool is het perfecte gereedschap dat daarbij kan helpen. Bestel het vandaag nog en maak je eigen bloemstuk.
Bekijk de inhoud van het pakket

Categorie:

Bestel jouw Lijmpistool (hoge temperatuur) vandaag nog

Met ons ‘lijmpistool voor bloemschikken’ in de hand, word je aangemoedigd om je creativiteit de vrije loop te laten. Je kunt ervoor kiezen om de technieken en stijlen te verkennen die je hebt geleerd tijdens onze workshops bloemschikken, of je kunt volledig op eigen wijze je eigen bloemstuk creëren. Het lijmpistool (hoge temperatuur) is het ideale hoogwaardige gereedschap om je ontwerpvaardigheden te ontwikkelen en je te inspireren om prachtige composities te maken.

Wat voor lijmpistool is het?

De temperatuur van het lijmpistool loopt op tot 190 graden celcius. Je krijgt er ook 3 lijmsticks bij waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt.
Ons Bloemschik DIY-pakket 1 bevat een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige gereedschappen en materialen. Je vindt er een scala aan basisbenodigdheden in, om je eigen bloemstuk te kunnen maken.

Terugstuurbeleid
Privacybeleid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lijmpistool + 3 lijmsticks” te beoordelen

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.