De foto's dienen ter illustratie van wat er kan verwacht worden. De werkelijke keuze van bloemen hangt of van de beschikbaarheid tijdens het seizoen.

Workshop : Mos tuintje

50,00

Ontdek de magie van bloemschikken met onze nieuwste workshop ‘Mos Tuintje’. Tijdens deze creatieve sessie leer je hoe je een prachtig en duurzaam bloemstuk maakt met anthurium, ornithogalum, distel, tillandsia en mos. Perfect voor iedereen die houdt van natuur en creativiteit!
Je hebt de keuze uit twee verschillende stijlen: een hoge versie voor een elegante uitstraling of een lage versie voor een knusse, compacte look. Beide varianten zijn ontworpen om lang houdbaar te zijn, zodat je er extra lang van kunt genieten.
Meer info over de workshop

Options Total: 0

Welke workshop wilt u boeken?*
Hoeveel personen wenst u in te schrijven?*
Hoeveel personen wenst u in te schrijven?*

Totaal: 50

Categorie:

Boek deze workshop bloemschikken vandaag nog

Verhoog uw florale creativiteit met de boeiende workshops bloemschikken van Flowerpower at home. Onze deskundige bloemiste Leen zal je begeleiden bij de kunst van het hanteren en schikken van prachtige bloemen. Of je nu een beginneling bent die op zoek is naar nieuwe vaardigheden of een doorgewinterde liefhebber, onze workshop bloemschikken beloven een heerlijke mix van gezelligheid en hands-on begeleiding. Alle bloemstukken die gemaakt zijn tijdens de workshop, kunnen de deelnemers uiteraard zelf bijhouden.

Datum

Wij bieden jou de flexibiliteit om zelf de datum te kiezen die perfect in jouw agenda past. In het dropdown-menu vind je voorgestelde datums voor onze workshops. Geen geschikte datum gevonden? Geen probleem! Kies dan de optie “Datum nog te bepalen” en we nemen na je boeking contact met je op om samen een geschikte datum te vinden. We streven ernaar om jouw bloemrijke ervaring perfect af te stemmen op jouw wensen en agenda. Let op: Bij workshops aan huis nemen we contact met je op om de details te bespreken.

Locatie

Bij u thuis
De workshop kan doorgaan bij u thuis (min. 4 personen). U zorgt enkel voor een grote tafel waar we met alle deelnemers aan kunnen werken, wij zorgen voor de rest.

In ons atelier
De workshop kan ook doorgaan in ons atelier te Reet (Antw.). Het atelier ligt op 3 min van de afrit Kontich (E19). Routebeschijving

Prijs

€ 50,00/persoon. Min. 4 personen wanneer de workshop bij u thuis doorgaat. De prijs is inclusief BTW en bevat alle kosten.

Duurtijd

De workshop zal ongeveer 1,5 – 2 uur duren. Dit geeft ons de tijd om op een rustig tempo een mooi afgewerkt bloemstuk te maken. Indien de workshop bij u thuis doorgaat, zal onze floriste Leen echter 40 min op voorhand aanwezig zijn om al het materiaal voor te bereiden bij u thuis.

Materiaal

Al de materialen zoals bloemen, gereedschap, decoratie, schorten en extra’s worden voorzien door Flowerpower at home.

Annuleren

U kan ten laatste 3 dagen op voorhand kosteloos annuleren. Zo niet wordt er een administratieve kost aangerekend van 100€.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop : Mos tuintje” te beoordelen

NIEUW ! Maak en fotografeer je creatie in onze mini fotostudio!

Kies je voor een bloemenworkshop in ons atelier? Dan krijg je niet alleen de gelegenheid om prachtige bloemstukken te creëren, maar ook om deze in de schijnwerpers te zetten met onze exclusieve mini fotostudio. Alleen bij atelierworkshops heb je gratis toegang tot deze fotomogelijkheid. Leg je meesterwerk vast, deel het met trots en bewaar de herinnering aan je bloemenavontuur bij Flowerpower at home.

fotostudio 2
fotostudio 1

Andere suggesties…

35,00

Begin vandaag nog met het creëren van jouw eigen bloemstukken en ervaar de voldoening van het omarmen van de natuurlijke schoonheid om ons heen. Met ons 'DIY - Droogboeket pakket' wordt bloemschikken een plezierige en ontspannende ervaring die je steeds opnieuw wilt beleven. Of je nu geïnspireerd bent door onze workshops bloemschikken of gewoon een nieuwe creatieve hobby wilt verkennen, ons DIY pakket is de perfecte keuze. Bestel het vandaag nog en maak je eigen bloemstuk. Bekijk de inhoud van het pakket

20,00

Begin vandaag nog met het creëren van jouw eigen bloemstukken en ervaar de voldoening van het omarmen van de natuurlijke schoonheid om ons heen. Met ons hoog temperatuur lijmpistool voor bloemschikken kan je verschillende materialen (bloemen, planten en/of decoratie) aan elkaar lijmen zodat je met vertrouwen aan je bloemrijke reis kunt beginnen. Of je nu geïnspireerd bent door onze workshops bloemschikken of gewoon een nieuwe creatieve hobby wilt verkennen, ons lijmpistool is het perfecte gereedschap dat daarbij kan helpen. Bestel het vandaag nog en maak je eigen bloemstuk. Bekijk de inhoud van het pakket

45,00

Begin vandaag nog met het creëren van jouw eigen bloemstukken en ervaar de voldoening van het omarmen van de natuurlijke schoonheid om ons heen. Met ons 'DIY - Gieter met droogbloemen pakket' wordt bloemschikken een plezierige en ontspannende ervaring die je steeds opnieuw wilt beleven. Of je nu geïnspireerd bent door onze workshops bloemschikken of gewoon een nieuwe creatieve hobby wilt verkennen, ons DIY pakket is de perfecte keuze. Bestel het vandaag nog en maak je eigen bloemstuk. Bekijk de inhoud van het pakket

70,00

Begin vandaag nog met het creëren van jouw eigen bloemstukken en ervaar de voldoening van het omarmen van de natuurlijke schoonheid om ons heen. Met ons 'Bloemschik Starterspakket' wordt bloemschikken een plezierige en ontspannende ervaring die je steeds opnieuw wilt beleven. Of je nu geïnspireerd bent door onze workshops bloemschikken of gewoon een nieuwe creatieve hobby wilt verkennen, ons DIY pakket is de perfecte keuze. Bestel het vandaag nog en maak je eigen bloemstuk. Bekijk de inhoud van het pakket