Zit je nog met een vraag ?

Bij Flowerpower at home begrijpen we dat je mogelijk vragen hebt over onze workshops bloemschikken en -diensten. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om je snel en gemakkelijk toegang te geven tot essentiële informatie.

Als je nog steeds vragen hebt na het raadplegen van deze sectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen. 

Veelgestelde vragen

Een bloemschikworkshop is een interactieve sessie waarin de deelnemers de kunst van het bloemschikken leren. Tijdens de workshop krijg je de kans om je eigen bloemstuk te creëren onder begeleiding van een ervaren bloemist.

Nee, helemaal niet! Onze workshops zijn ontworpen voor zowel beginners als ervaren bloemschikkers. Of je nu nog nooit eerder een bloem hebt geschikt of al wat ervaring hebt, onze workshops zijn toegankelijk voor iedereen.

  • Geschikt voor zowel beginners als gevorderden
  • Stapsgewijze begeleiding voor elk niveau
  • Geen voorkennis vereist, enkel enthousiasme

Tijdens de bloemschikworkshop zorgen wij voor alle benodigde materialen, waaronder bloemen, groen, gereedschap en een basis voor je bloemstuk. Je hoeft alleen maar je creatieve geest mee te brengen!

  • Inclusief bloemen, groen en basis
  • Gebruik van professioneel bloemschikgereedschap
  • Materialen van hoge kwaliteit voor een prachtig resultaat

De duur van een bloemschikworkshop varieert, maar de meeste sessies duren ongeveer 1,5 tot 2 uur. Dit biedt voldoende tijd om te leren, te creëren en te genieten van het proces.

Bij u thuis
De workshop kan doorgaan bij u thuis. U zorgt enkel voor een grote tafel waar we met alle deelnemers aan kunnen werken, wij zorgen voor de rest.

In ons atelier
De workshop kan ook doorgaan in ons atelier te Reet. Het atelier ligt op 3 min van de afrit Kontich (E19). Routebeschijving

Absoluut! Het hoogtepunt van de bloemschikworkshop is dat je je eigen meesterwerk thuis een plaatsje kan geven. Jouw creatie wordt het aandenken aan een leuke en creatieve ervaring.

Je kunt je inschrijven voor onze workshops via onze website. De kosten variëren afhankelijk van de workshop en de materialen die worden verstrekt. Alle prijzen en beschikbare data worden hier vermeld.

We begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je je workshop wilt annuleren of verzetten. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden.

Workshops kunnen ten laatste 3 dagen op voorhand kosteloos geannuleerd worden. Nadien zal er een administratieve kost worden aangerekend van 100 euro.

ontdek onze workshops

Contact formulier