Workshops bloemschikken

Ben je op zoek naar een manier om je creativiteit de vrije loop te laten gaan? Overweeg dan eens om deel te nemen aan een workshop bloemschikken. Deze boeiende en verrijkende ervaring biedt niet alleen een uitlaatklep voor je artistieke expressie, maar opent ook de deur naar een wereld vol bloemrijke mogelijkheden. Bekijk hieronder ons aanbod workshops bloemschikken. Toch nog iets anders in gedachten? Bekijk dan even onze extra diensten op maat.

Workshop
Tafel bloemstuk

€ 50 / persoon

  • bij u thuis of in Reet (Antw.)
  • datum te kiezen
Meer info
Paasbloemstuk op krans

Workshop
Krans met droogbloemen

€ 50 / persoon

  • bij u thuis of in Reet (Antw.)
  • datum te kiezen
Meer info
Workshop bloemschikken - Maak een klassiek bloemstuk

Workshop
Klassiek bloemstuk (laag)

€ 50 / persoon

  • bij u thuis of in Reet (Antw.)
  • datum te kiezen
Meer info

Workshop
Klassiek bloemstuk (hoog)

€ 50 / persoon

  • bij u thuis of in Reet (Antw.)
  • datum te kiezen
Meer info
workshop - voorjaarsbloemen bloemstuk 1

Workshop
Voorjaars bloemstuk

€ 50 / persoon

  • bij u thuis of in Reet (Antw.)
  • datum te kiezen
Meer info

Waarom een workshop bloemschikken?

Creatieve ontplooiing

Een workshop bloemschikken is de ideale omgeving om je creativiteit te verkennen en te ontwikkelen. Tijdens deze workshops krijg je de kans om je eigen unieke bloemstukken te creëren, geleid door onze ervaren bloemschikexperte Leen. Je zult versteld staan van de prachtige arrangementen die je kunt maken met eenvoudige bloemen en groen.

Ontspanning en mindfulness

Bloemschikken is niet alleen een kunstvorm, maar ook een vorm van ontspanning en mindfulness. Het proces van het samenstellen van bloemen en kleuren heeft een rustgevend effect en helpt stress te verminderen. Het is een uitstekende manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en te genieten van het moment.

Wat leer je tijdens een bloemschik workshop?

Benodigde materialen

In een bloemschik workshop leer je niet alleen over de verschillende soorten bloemen, maar ook over de benodigde materialen. Ontdek welke gereedschappen en accessoires essentieel zijn voor het creëren van prachtige bloemstukken. Van vazen tot oasis en kniptangen, je leert alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bloemschiksessie.

Diverse technieken

Bloemschikken omvat een breed scala aan technieken. Tijdens de workshop krijg je inzicht in verschillende bloemschiktechnieken. Van de basisprincipes van het schikken van bloemen tot geavanceerdere technieken zoals het maken van boeketten en corsages. Deze vaardigheden stellen je in staat om bloemstukken te maken die bij elke gelegenheid passen.

Seizoensgebonden creaties

Een boeiend aspect van bloemschikken is de mogelijkheid om seizoensgebonden creaties te maken. Leer hoe je jouw bloemstukken kunt aanpassen aan het seizoen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, ontdek hoe je bloemen kunt combineren om een betoverende sfeer te creëren die perfect past bij het seizoen.

Boost je creativiteit vandaag

Een workshop bloemschikken van Flowerpower at home is niet alleen een educatieve ervaring, maar ook een bron van creatieve uitdaging en ontspanning. Ontketen je creativiteit en ontdek de magie van bloemschikken. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, er is altijd iets nieuws te leren en te beleven. Of je nu op zoek bent naar een gezellige groepsactiviteit of een uniek teambuildings evenement, Leen heeft de perfecte workshop voor jou.

Onze workshops bloemschikken kunnen ofwel doorgaan bij u thuis (in alle vlaamse provincies: Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg) of in ons atelier te Reet (Antwerpen).