Portfolio

Welkom op de portfolio pagina van Flowerpower at home, waar we met trots een selectie van onze beste bloemstukken en sfeerbeelden van onze workshops tonen. Deze pagina is ontworpen om u een kijkje te geven in de professionele en creatieve wereld van bloemschikken zoals uitgevoerd door Leen, onze deskundige en gepassioneerde cursiste. We hopen dat deze beelden u een goed beeld geven van wat u kunt verwachten als u een van onze workshops bijwoont of een bloemstuk bij ons bestelt.

Bent u na het zien van onze portfolio geïnteresseerd in het volgen van een workshop? Bezoek dan onze aanbodpagina voor meer informatie en om u aan te melden voor een van onze aankomende sessies.

Heeft u andere ideeën of bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of bekijk hieronder de andere diensten waarop u beroep kan doen.

Bekijk onze workshops Contacteer ons

Extra diensten die we aanbieden

We begrijpen dat geen twee evenementen of verlangens hetzelfde zijn, en daarom hebben we een scala aan diensten gecreëerd die kunnen worden aangepast aan jouw unieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde workshops, speciale bloemstukken, aangepaste decoratie voor bruiloften, communies of begrafenissen, we zijn hier om je te helpen. Blader door ons inspiratiemateriaal, laat je inspireren door onze eerdere creaties en neem contact met ons op via het formulier om je dromen om te zetten in realiteit. Samen zullen we iets buitengewoons creëren.