Over mezelf

Alles begint met de schoonheid van de natuur.
Wat is er mooier dan een boeketje, eenvoudig of creatief gemaakt?

Ik ben Leen en van jongs af stond de natuur centraal, niets ging daarboven.
Bezig zijn met al wat bloeit en groeit in de natuur, is mijn passie.
Ik volgde mijn opleiding dan ook aan de tuinbouwschool PTS Mechelen afdeling flora, waar ik de opleiding om florist te worden, met veel enthousiasme heb gevolgd. Meerdere tuincentra waren dan ook mijn werkterrein en via de contacten die ik had met de groothandel, heb ik mijn kennis erg kunnen uitbreiden.

Niets is mooier en boeiender dan een eigen creatie met liefde te maken. Het geeft je uiterste voldoening aan de personen die het mogen ontvangen.

Momenteel ben ik leerkracht in de Provinciale school in Stabroek afdeling flora en fauna. Ook ben ik druk bezig met bloemstukjes te maken (boeketten, bruidswerk, jubileum, grafstukjes enz.) van verse of gedroogde bloemen voor elke gelegenheid bij het tuincentrum Van Uytsel in Kontich .

In september 2023 startte ik Flowerpower at home op. Een idee dat al jaren in mijn hoofd zat en dat ik eindelijk durfde uitvoeren. Ik geef workshops bloemschikken bij de klanten thuis of in mijn atelier in Reet (Antwerpen). Ik zorg voor al de materialen en de klant zorgt voor de gasten. Een gezellige maar leerrijke ervaring of je nu een beginneling of ervaren bloemschikker bent. Ik ben dan ook heel benieuwd om al die enthousiastelingen mee te nemen onder mijn vleugels.

Naast de workshops verkoop ik ook nog Bloemschik Starterspakketen. Hiermee kan je zelf aan de slag gaan! Zoek je nog meer inspiratie? Dan kan je zeker terecht op mijn blog pagina waar ik de laatste trends en tips met je deel.

Ik word happy en goedlachs als ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Het geeft mij zoveel energie dat ik dit goed kan combineren met mijn gezin.
Wat is er toffer dan te werken met natuurproducten. Het is een unieke kans om je energie, creativiteit en persoonlijkheid te uiten met het gigantisch kleurenpalet, oneindige vormen en geuren die je vindt in de bloemenwereld.

Ontdek ons aanbod Contacteer mij